Wintech

Wintech
Superieure technologie, maximale prestaties! 

Wintech boten zijn ontwikkeld om maximaal te presteren op alle niveau’s.
De drie verschillende bouwwijzen voorzien in een zeer breed scala aan wedstrijd- en trainingsboten voor clubgebruik tot olympisch topniveau .

Iedere bouwwijze is binnen zijn categorie een absolute uitblinker. De Medallist en International grossieren al sinds de introductie in Internationale medailles en de Competitor is de  ideale boot voor training, verengingsgebruik en wedstrijden.
Wintech streeft al vanaf de oprichting naar het optimaliseren van materiaalgebruik en maakt gebruik van tal van eigen innovaties.
Meest recente ontwikkeling is de Carbon ‘Cobra’ Back wing rigger.
De stijfste back wing op de markt en sinds 2014 ook verkrijgbaar als oarsrigger.
Wintech racing is in slechts 10 jaar uitgegroeid tot de grootste roeibotenbouwer ter wereld en heeft inmiddels een uitgebreid internationaal netwerk van vertegenwoordigers.
Roeiwerf Wiersma levert de Wintech boten en producten exclusief in de BeNeLux landen

Zie het index menu aan de linkerzijde voor uitgebreide informatie over de bouwwijze, de verschillende soorten riggers, de prijzen en de overige kenmerken.

Wintech boten worden door ons, indien mogelijk, uit voorraad geleverd. Indien niet voorradig kan de levertijd twee tot drie maanden bedragen. Wintech boten worden franco geleverd binnen Nederland en Roeiwerf Wiersma voorziet in een volledige service ten aanzien van onderdelen en schadeherstel.
De standaard kleurstelling is Wit voor romp en dekken, rood voor de striping en dekaccenten en zwart of blanke lak (carbon) voor de roeiplaatsen en binnenzijde.
Indien gewenst kunnen Wintech boten worden geleverd in kleurstelling naar keuze.
Voor uitgebreide informatie of een offerte kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. 


Wintech boten worden af werf in Heerenveen geleverd.
In overleg kunnen wij het transport tegen een gunstige prijs voor u verzorgen met onze eigen botenwagen.
De prijzen op de productpagina’s zijn incl. Btw, tenzij anders vermeld.
prijswijzigingen voorbehouden.