Oefenboten

Oefen- en toerboten

De explorer boten van Wintech zijn het stabiele en toegankelijke alternatief voor pure wedstrijdboten. Door de aangepaste rompvormen zijn ze zeer stabiel en toch snel. Perfect voor roeiers die wel vlot willen roeien maar behoefte hebben aan meer stabiliteit en comfort.

Door de stabielere romp zijn de explorers veel beter inzetbaar op ruw water waardoor het roeigebied aanzienlijk wordt vergroot t.o.v. wedstrijdboten. Perfect voor training, instructie, toeren en aangepast roeien.

Gebouwd volgens de hoge standaard van Wintech en ongeëvenaard in de markt. De explorer boten zijn allen uitgerust met quick release riggers voor supersnelle montage en demontage en het instappen wordt vergemakkelijkt door de speciale ‘step in decks’.


Explorer 21

Zeer toegankelijke oefen- en trainingskiff. Stabiel, oerdegelijk, licht van gewicht en rijk uitgerust. De ideale boot voor alle omstandigheden en voor roeiers van ieder niveau. Manoeuvreert gemakkelijk, is vrijwel onderhoudsvrij en heeft zeer handzame afmetingen. Verkrijgbaar in de standaard ‘Club Racer’ en de lichte High tech ‘International’ bouwwijze.

Lengte Breedte WL Gewicht Prijzen
6,32 m 0,46 m 20 kg / 16.5 kg

Explorer 30

Twee persoons uitvoering van de Explorer 21.

Lengte Waterlijn Gewicht Prijzen
9,17 m 0,48 m 39 kg / 29 kg

 


Explorer 24

Trainingsskiff voor ambitieuze (beginnende) skiffeurs die net iets meer stabiliteit willen. Onervaren skiffeurs hebben veel baat bij de grotere stabiliteit en halen daardoor meer uit hun techniek. Ervaren skiffeurs hebben vooral veel aan de zeer goede ruw-water eigenschappen van de Explorer 24. Perfect voor training in alle seizoenen.

 Lengte  Waterlijn  Gewicht Prijzen
7,47 m 0,36 m 19 kg / 16.5 kg